Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، در این مراسم،  بهرام سبحانی، مدیرعامل فولاد مبارکه ضمن ارائۀ بخشی از دستاوردهای این شرکت، حضور فولاد مبارکه در این ارزیابی را فرصتی برای بهبود و کسب تجارب و استانداردهای جدید در سطح جهانی دانست و گفت: به منظور حضور هرچه موفق تر در بازارهای جهانی بسیار به جا بود که این شرکت را در سطح اروپایی نیز ارزیابی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بهره مندی از بهترین رویکردهای مدیریتی در سطح جهان را از اولویت های فولاد مبارکه دانست و افزود: مدیریت منابع مختلف شرکت با به کارگیری الگوهای موفق مدیریتی موجب شده تا فولاد مبارکه نتایج ارزشمند و پایداری را برای ذینفعان مختلف خلق کند و لذا سطح رضایت و علاقه مندی به عملکرد این شرکت به نحو مناسبی افزایش یابد. وی از تمامی همکاران و مدیران شرکت خواست همکاری صادقانه ای با ارزیابان داشته باشند تا نقاط قوت و قابل بهبود سازمان به خوبی مشخص شود.

شرکت فولاد مبارکه به عنوان اولین شرکت ایرانی حاضر در سطح جهانی جایزۀ تعالی سازمانی در دورۀ قبلی ارزیابی بنیاد مدیریت کیفیت اروپا (EFQM) که مهرماه سال گذشته برگزار شد، توانست با کسب عنوان سرآمد ملی و تقدیرنامۀ پنج ستاره به جایزۀ جهانی تعالی سازمانی راه یابد.شایان ذکر است برنامۀ ارزیابی این دوره از روز شنبه هفتم مهرماه آغاز خواهد شد و به مدت چهار روز ادامه خواهد یافت.

در همین خصوص محمد ناظمی هرندی، مدیر تضمین کیفیت و تعالی سازمانی با اشاره به اهمیت فرایند ارزیابی تعالی سازمانی در شناسایی و اجرای فرصتهای بهبود، از مدل EFQM به عنوان جامع ترین مدل مدیریتی در سطح جهان یاد کرد و افزود: شرکت فولاد مبارکه از حدود سال ۱۳۷۸ با بهره مندی از مفاهیم اصلی مدیریت نوین کیفیت محور، نظام مدیریت کیفیت فراگیر (TQM) را در فولاد مبارکه استقرار داد. از سال ۱۳۸۲ با شروع فرایند ارزیابی جایزۀ تعالی سازمانی در کشور بر اساس مدل EFQM، فولاد مبارکه همواره برترین شرکت در این ارزیابی بوده و توانسته طی سالهای مختلف با رشد سطح تعالی خود به بالاترین سطح جایزه که نشان زرین تعالی سازمانی است دست یابد و به عنوان شرکت سرآمد ملی معرفی شود.

وی افزود: پس از اینکه بنیاد EFQM اروپا در ایران اقدام به ایجاد دفتر نمایندگی نمود، فولاد مبارکه با توجه به نگرش جهانی و صادرات محور و با هدف بهره مندی بیشتر از آخرین دستاوردهای جهانی در حوزۀ الگوهای مدیریتی، در فرایند ارزیابی با حضور ارزیابان اروپایی شرکت کرد.در سال جاری نیز با انجام بهبودهای ناشی از گزارش های بازخورد ارزیابی قبلی، امیدواریم بتوانیم ضمن کسب موفقیتی جدید برای شرکت و کشور، درس‌های مناسبی جهت ادارۀ بهتر کسب و کار بیاموزیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جهان شرکت فولاد فولاد مبارکه کسب و کار اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۱۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند

در بیانیه پایانی کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ تاکید شد با اینکه بیش از ۴۰ سال است که جمهوری اسلامی ایران تحت تحریم‌های شدید قرار دارد، دانشمندان ایرانی به برکت فداکاری و تخصص خود به موفقیت دست یافته و در نتیجه این توفیقات، حاکمیت فناورانه، امنیت و توسعه پایدار کشور تضمین کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت در شهر اصفهان برگزار شد، با صدور بیانیه پایانی اختتامیه پایان یافت.

در این بیانیه آمده است: «ما شرکت کنندگان، دانشجویان، استادان، پژوهشگران و مهندسان از جمهوری اسلامی ایران به ویژه انجمن هسته‌ای ایران، سازمان انرژی اتمی ایران، پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و دانشگاه‌ها به خاطر برگزاری این رویداد مهم سپاسگزاریم.

در غرب آسیا همواره در خط مقدم پژوهش و نوآوری هسته‌ای و میزبان همایش‌های مرتبط بوده که حاکی از تعهد این کشور به تقویت همکاری‌ها و تبادل دانش در این زمینه حیاتی بوده است.

مباحثات و گفتگوهای علمی مطروحه در این گونه از همایش‌ها در شکل دهی آینده دانش هسته‌ای و کاربردهای آن در دنیا و غرب آسیا مؤثر خواهد بود.

این همایش محفلی پیشرو برای محققان، دانشمندان، مهندسان و کارشناسان صنعت فراهم نمود تا در آن به تبادل اطلاعات و نظرات در خصوص پیشرفت‌های اخیر چالش‌های پیش رو و نوآوری‌های حوزه‌های مرتبط با علوم و فنون هسته‌ای بپردازند.

این همایش شاهد برنامه‌های متنوعی اعم از سخنرانی‌های کلیدی نشست‌های عمومی و میزگردها بود و مقالات متعددی به صورت شفاهی و پوستری در طیف وسیعی از موضوعات از جمله محورهای زیر ارائه شد:
• طراحی، بهره برداری و ایمنی رآکتورهای هسته‌ای
• مدیریت چرخش سوخت هسته‌ای و دفع زباله
• سپر هسته‌ای و حفاظت در برابر تشعشعات
• مواد هسته‌ای و یکپارچگی ساختاری
• فناوری‌های پیشرفته هسته‌ای و کاربردهای آن
• انرژی هم جوشی و فیزیک پلاسما
• سیاست هسته‌ای، مقررات و تلاش برای منع اشاعه
• پزشکی هسته‌ای و رادیو داروها
این رویداد فرصت بی نظیری برای شرکت کنندگان فراهم کرد تا در گفتگوهای میان رشته‌ای مشارکت داشته باشند و یافته‌های پژوهشی را به اشتراک بگذارند و همکاری‌ها را با هدف تقویت نوآوری و پیشرفت در علوم و فناوری هسته‌ای گستردش دهند.

شرکت کنندگان از فرصت ارتباط با هم پایان و پیشگامان صنعت سیاستگذاران و دانشگاهیان بهره مند شدند.

به عنوان شرکت کنندگان این کنفرانس باعث خرسندی است که گلچینی از جملات را از متون ارسال شده توسط پروفسور میخائیل کوالچوک، رئیس مرکز تحقیقات ملی مؤسسه کورچاتوف باز نقل کنیم.

معتقدم دانشمندان ایرانی سزاوار احترام عمیق هستند؛ علی رغم اینکه بیش از ۴۰ سال است که جمهوری اسلامی ایران تحت تحریم‌های شدید قرار دارد، دانشمندان ایرانی به برکت فداکاری و سطح بالای تخصص خود به موفقیت دست یافته اند و در نتیجه این توفیقات، حاکمیت فناورانه، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند.

من عمیقاً معتقدم که الگوی موفق توسعه علمی و فناوری ایران و روسیه که تحت فشارهای خارجی بوده اند برای مواجهه با چالش‌ها و تهدیدهای نوین برای هر دو کشور بسیار حائز اهمیت است.

بحث‌های صریح، همکاری و تشریک نظرات و تبادل بهترین شیوه‌ها در طول برگزاری همایش ترغیب شد.

شرکت کنندگان به بررسی راه حل های نوآورانه پرداختند، با چالش‌ها مقابله کردند و از فرصت‌ها برای استفاده از ظرفیت علم و فناوری هسته‌ای به نفع همه بهره مند شدند.

هدف از برگزاری این همایش تقویت ارتباطات، بهبود مشارکت و پیشرفت در مرزهای علوم و فناوری هسته‌ای بود لذا توصیه می‌شود که این شتاب و تعهد ظهور یافته در برگزاری کنفرانس در تعاملات آتی نیز پیگیری شود تا سرانجام منجر به گفتگوهای چندجانبه‌ای گردد که برای گذار هسته‌ای پیش رو حیاتی است.

ما به عنوان شرکت کنندگان از مسئولان محترم جمهوری اسلامی ایران تقاضا داریم برای رونق بخشی به صنعت هسته‌ای و توجه به آینده شغلی دانشجویان حداقل هر دو سال یک بار همایش بین المللی علوم و فناوری هسته‌ای برگزار گردد.

ما به عنوان شرکت کنندگان مراتب قدردانی صمیمانه خود را از جناب آقای دکتر کریمی ثابت رئیس انجمن هسته‌ای ایران و جناب آقای مهندس محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به عنوان متولیان برگزاری کنفرانس و حمایت‌های بی دریغ و سایر حامیان مالی و تمامی مقامات محلی ابراز می‌کنیم.

در پایان توفیق این رویداد مهم را به روح پاک استاد مجید شهریاری تقدیم می‌کنیم.»

کد خبر 751844

دیگر خبرها

  • مقررات سختگیرانه برای رعایت استانداردهای ایمنی در بنادر بوشهر
  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • «چت‌ جی‌پی‌تی» به دنبال تصاحب جایگاه گوگل
  • سبقت جهانی ازدواج همراهانه از عاشقانه
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • عبادی‌پور: هفته نخست لیگ ملت‌ها جنگ جهانی داریم
  • گردهمایی تعمیرات ایمن و تعالی سازمانی شرکت‌های پالایش گاز
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌