Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی درباره نتایج جلسات مشترک دستگاه‌های اجرایی و تولیدکنندگان فولاد برای تنظیم بازار فولاد کشور توضیحاتی داد. ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹ استانها اصفهان نظرات

حمیدرضا فولادگر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان در مورد تنظیم بازار فولاد در کشور، اظهار داشت: در مجموعه جلساتی که با تولیدکنندگان فولاد از بالادست تا پایین دست، مسئولان دستگاه‌های اجرایی در کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و کمیسیون صنایع و معادن مجلس داشتیم جمع بندی اینگونه شد که همه باید مصالح کشور را مدنظر قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر شرکت به دنبال این است که سودآور باشد و برنامه‌های خود را بر همین اساس محقق ‌می‌کند، اما نتیجه جلسات این بود که همه باید مصالح کشور را درنظر بگیرند.

نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: علت گرانی محصولات فولادی، واسطه‌ها و دلال‌ها نیز هستند اما اینگونه نیست که فقط بالادستی‌ها محصولات را به بازار دادند، بلکه یک سری شرکت‌ها و تولیدکنندگان براساس مجوز اولیه سهمیه می‌گرفتند اما به آن اندازه تولید نداشتند، بنابراین از طریق این شرکت‌ها مقداری تولیدات وارد بازار شد و مقداری نیز دلال‌ها و واسطه‌ها به واسطه آشنایی با روش‌ها به این زنجیره وارد شدند و حالت واسطه گری و سوداگری پیدا کرد.

وی ادامه داد: به این ترتیب، زمانی که نظام ارزی به هم ریخت و قیمت‌ها نظم خود را از دست داد خود به خود این شرایط حاکم شد.

فولادگر درباره استعفای مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: آقای سبحانی آن زمان استعفا داده بود اما پذیرفته نشد، اما چون ایمیدرو و دولت تصمیم گرفته بودند که تغییر و تحولاتی بدهند این تغییرات به استناد استعفای آن زمان نیز بود، البته ایشان در معرض بازنشستگی نیز بود و بنابراین براساس سلسله مواردی، این تغییرات ایجاد شد. بنابراین اینگونه نبود که تغییر و تحولات در فولاد مبارکه به دنبال مسائل مرتبط با تنظیم بازار باشد چون فولاد مبارکه نیز در این زمینه همراهی کرد.

وی افزود: فولاد مبارکه یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدی و بزرگترین شرکت فولادی کشور است و نباید اجازه دهیم دستخوش تغییرات و نوسانات متعددی شود، همچنین نباید اجازه داد به این شرکت آسیب جناحی و بخشی وارد شود، برای مدیریت جدید فولاد مبارکه آرزوی موفقیت می‌کنیم و امیدواریم روش توسعه و تکمیل زنجیره تولید در این کارخانه را ادامه دهند.

انتهای پیام/م

R41346/P1486/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی عبادی معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی معاونت حقوقی رئیس جمهوری در خصوص نامه وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر اخذ عوارض ۶۰ درصدی از سیب زمینی و ایجاد موانع صادراتی اعلام کرد که وضع مالیات و عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیریارانه و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به‌منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است.

در این نامه آمده است: عطف به مکاتبه اتاق ایران به شماره ۱۰/۱/۱۷۴۱ ص مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ با موضوع اخذ عوارض معادل ۶۰ درصد ارزش صادراتی و عدم رعایت آئین نامه لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات مرتبط با محیط کسب و کار» و پیرو مکاتبه شماره ۵۳۲۴۱/۱۹۵۰۴۸ مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۵، در خصوص فرایند قانونی وضع عوارض صادراتی بر کالاها اعلام می‌دارد.

اولاً، به موجب ماده (۳۳) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مصوب ۱۳۹۵/۱۱/۱۰، «هرگونه وضع مالیات با عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیر یارانه‌ای و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است…»

ثانیاً، وفق تبصره اصلاحی ماده (۴) قانون مقررات صادرات و واردات مصوب ۱۳۹۰/۰۴/۰۸، «کلیه بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به صدور و ورود کالا منحصراً از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان‌های اجرایی ذی‌ربط اعلام می‌گردد؛

ثالثاً، وفق ماده (۶) آئین نامه لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب و کار به شماره ۱۷۹۷۶ ات ۶۱۱۳۴ ه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۰۹ مقررات بدون ثبت و انتشار آنها در پایگاه مذکور لازم‌الاجرا نخواهد بود.

لذا مقتضی است ضمن همکاری مؤثر در رعایت احکام قانونی مذکور به قید فوریت در خصوص رفع هرگونه موانع در صادرات کالاها بدون طی فرایند قانونی اقدام فرمائید.

پیش از این نیز دبیر هیأت مقررات زدایی وزارت امور اقتصادی و دارایی در نامه‌ای به گمرک ضمن تذکر به اعمال این سیاست، تاکید کرده بود که «تغییر در عوارض صادراتی سیب زمینی را باید زودتر به فعالان اقتصادی اطلاع می‌دادید.»

کد خبر 6100222 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تأکید استاندار اصفهان بر تنظیم بازر استان با بهره‌گیری از روش‌ها و فناوری‌های جدید
  • سال گذشته ۱۴۶ هزارتن انواع کالاهای اساسی در استان زنجان توزیع شد
  • قانونی برای زیر ذره‌بین بردن بازار سفته‌بازی و سوداگری
  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید